Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης

μηχανικός υπολογιστών

Οι μηχανικοί υπολογιστών διεξάγουν έρευνα στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών και της πληροφορικής, με στόχο την καλύτερη γνώση και κατανόηση των θεμελιωδών πτυχών των φαινομένων των ΤΠΕ. Συντάσσουν εκθέσεις και προτάσεις έρευνας. Οι μηχανικοί υπολογιστών επινοούν και σχεδιάζουν επίσης νέες προσεγγίσεις για την τεχνολογία των υπολογιστών, βρίσκουν καινοτόμες χρήσεις για την υπάρχουσα τεχνολογία και μελέτες, και επιλύουν πολύπλοκα προβλήματα στον τομέα της πληροφορικής.

35 Θέσεις εργασίας από το εργοστάσιο Παπαστράτος

Η Παπαστράτος [1] σε συνεργασία με τη Mantis
Beyond Innovation [2] πραγματοποιούν για τέταρτη
φορά Πρόγραμμα Καινοτομίας [3] με σκοπό
την ανεύρεση 35 νέων ταλέντων,

Προκήρυξη 3 θέσεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | BETTER4U

Επισυναπτόμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τριών (3) θέσεων στο πλαίσιο του έργου "Πρόληψη παχυσαρκίας μέσω βιολογικών και συμπεριφοριστικών εξατομικευμένων παρεμβάσεων / Preventing obesity through Biologically and bEhaviorally Tailored inTERventions for you | BETTER4U: project (proposal ID: 101080117-1)» με ΚΕ 624

 

Πληροφορίες εδώ : https://career.hua.gr/jobs/20931/ 
 

 

Θέση εργασίας απο το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος»

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Software Engineer II (Back-end) για πλήρη απασχόληση.  

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης: 01/03/2024

Θέσεις εργασίας από το Κέντρο Αριστείας "Κοίος"

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Software Engineers και μία (1) θέση για Data Analyst, για πλήρη απασχόληση. Οι επιτυχόντες/ούσες υποψήφιοι/ες θα ασχοληθούν με έργα που αφορούν την ανάπτυξη και υποστήριξη της δημόσιας υποδομής εναλλακτικών καυσίμων στην Κύπρο. 

 

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης: 16/02/2024