Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΔΠΜΣ "Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία"

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, για εισαγωγή Μεταπτυχιακών φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. «Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 καθώς και την αίτησή μας.

 

Οι παρακάτω Σχολές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ):

Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Πολιτικών Μηχανικών,

το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), και

το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ),

προσφέρουν από κοινού Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία. Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται διοικητικά από τη Σχολή Ναυπηγών και Μηχανικών Ναυπηγών του ΕΜΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από την 15η Απριλίου 2024 έως την 28η Ιουνίου 2024, στην ηλεκτρονική διεύθυνση app_dpms@naval.ntua.gr του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών και Μηχανικών Ναυπηγών κα Π. Καντά (τηλέφωνα: +30 210 7724147, +30 210 7721938 και emails app_dpms@naval.ntua.gr, secrmet@mail. ntua.gr)