Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης

Στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών», το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, θα υλοποιήσει Εργαστήριο Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης "Οριζόντιες Δεξιότητες: 1) ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα, 2) λήψη αποφάσεων σε περίπλοκα περιβάλλοντα, 3) επίλυση προβλημάτων και συγκρούσεων, 4) κριτική σκέψη, 5) συναισθηματική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση, 6) ανάληψη πρωτοβουλιών, 7) οργανωτικότητα, 8) διαχείριση χρόνου", την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. – 14:00 μ.μ..

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και πατήστε υποβολή:
Τμήμα

Το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας & Διασύνδεσης συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών των υπηρεσιών του με τη συναίνεση τους, στο αναγκαίο για την εξυπηρέτηση των σκοπών του μέτρο. Το Τμήμα  είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των προσωπικών δεδομένων,  για λόγους στατιστικούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαβιβάζει ή δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία των υποκειμένων σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεση τους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων. Κατά τα λοιπά ισχύει η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Πανεπιστημίου Πατρών.

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελεγχθεί εάν είστε ανθρώπινος επισκέπτης και να εμποδίσει αυτόματες υποβολές spam.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα.